Fysik

Hjælp til excel.

12. september 2009 af Niclas1199 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Min opgave lyder "Plot Ekin = m*g*s som funktion af v. Dette gøres lettest i excel. Benyt Potensregression til at undersøge om Ekin = ½*m*v^2. Dvs. Undersøg om både eksponenten er 2, og om konstanten er ½*m

Men jeg har aldrig brugt excel før, og er fuldstænding blank for hvordan man plotter funktioner med programmet, og bruger det til at undersøge de ting :( Er der nogen der har styr på disse ting ? 

På forhånd tak! 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2009 af kieslich (Slettet)

Har du ikke en grafregner eller TI interActive??


Svar #2
12. september 2009 af Niclas1199 (Slettet)

 jeg har en TI-89 ? 

jeg kan sagtens bevise at Ekin=½*m*v^2, men jeg ved ikke hvordan jeg kan undersøge det ved hjælp af "potensregressionen" : / 


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. september 2009 af kieslich (Slettet)

Prøver med excel alligevel.

Vedhæftet fil:excel.doc

Skriv et svar til: Hjælp til excel.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.