Matematik

Firkants areal ? ö

12. september 2009 af MissMatzy (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hey xD

Beregn firkant ABCD's areal..

A= (-3,5)

B= (7,10)

C= (9,6)

D=  (-1,1)

Når de står "beregn", betyder det så at man skal regne arealet ud uden koordinatsystem eller hvad ?

? Ö ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2009 af ttbonen (Slettet)

Tror den skal beregnes uden koordinatsystem

A= (-3,5)

B= (7,10)

C= (9,6)

D= (-1,1)
 

AB       √(102+52)

BC      √(22+42)  

CD      √(102+52)

AD       √(22+42)

√(102+52)*√(22+42)=50


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2009 af MN-P (Slettet)

Figuren er et rektangel, hvilket kan vises ved at finde hældningen af siderne.

Areal = l*b

sidernes længder findes ved hjælp af phytagotas


Skriv et svar til: Firkants areal ? ö

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.