Matematik

projektion af vektor a på vektor b?

12. september 2009 af theseines (Slettet)

a= 1 over 2 , b= -10 over 20. (a og er vektorer)

30/500 •(-10 over 20) = -3/5 over 6/5(vektor b)       Jeg forstår ikke hvordan min lærerbog kommer frem til dette facit?

Udmiddelbart ville jeg tro at (-10 over 20) skulle ganges med brøken, men dette er itydeligvis ikke rigtig?

Projektionen af a på b er lig med (-3/5 / 6/5)

Hvordan kommer man frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2009 af ibibib (Slettet)

Det passer vel

30/500 · (-10) = -3/5

og

30/500 · 20 = 6/5


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:projektion_1.doc

Skriv et svar til: projektion af vektor a på vektor b?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.