Matematik

random walk

13. september 2009 af gudtee (Slettet) - Niveau: A-niveau

Ved en undersøgelse er der 55% som svarer nej:

Nej= 11

Ja= 9

Nej flere ned Ja= 2

I det hele= 20

Forklar hvordan man ved hjælp af en random walk test kan afgøre, om de registrerede 55% i denne undersøgelse er nok til med rimelighed at konkludere at der virkelig er fler-tal for NEJ ????


Svar #1
13. september 2009 af gudtee (Slettet)

..En som kan hjælpe???  :)


Svar #2
13. september 2009 af gudtee (Slettet)

#0

 Skal aflevere den idag, kommer desverre ikke videre... :´/



Skriv et svar til: random walk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.