Matematik

værdien 2 i 0?

13. september 2009 af 92-majse (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad betyder det, når et 2.gradspolynomium antager værdien 2 i 0?

at f(0) = 2 eller?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. september 2009 af mathon

at c = 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2009 af Exupery (Slettet)

fordi vi generelt har, at

f(x)=ax^2+bx+c

således, at

f(0)=a*0^2+b*0+c=c


Svar #3
13. september 2009 af 92-majse (Slettet)

Er det ikke det samme som f(0) = 2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. september 2009 af Exupery (Slettet)

Jo, såmænd. Jeg skrev det bare op helt generelt, fordi det er meget godt at kunne.


Svar #5
13. september 2009 af 92-majse (Slettet)

okay, mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: værdien 2 i 0?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.