Matematik
A og B udføre et arbejde. (hjælp til beregning) 1.g
30. december 2004 af
2fast4you (Slettet)
A og B udføre et bestemt arbejde i industrien. A kan udføre dette arbejde alene på 35 dage, mens B klare det alene på 25 dage. A påbegynder arbejdet, som efter en vis tid overtages af B, som fuldfører det. hvis hele arbejdsprocessen var på 27 dage, hvor mange dage arbejde a så på det.?
Jeg er kommet frem til at han arbejde 2 dage.!
har jeg ret i dette?
mvh kim
Jeg er kommet frem til at han arbejde 2 dage.!
har jeg ret i dette?
mvh kim
Svar #1
30. december 2004 af Damon (Slettet)
Det er forkert. Så har B arbejdet i 27-2 dage = 25 dage og på den tid har han selv udført arbejdet.
Svar #4
06. januar 2005 af 2fast4you (Slettet)
Er der ikke nogle der vil hjælpe mig lidt mere. kan slet ikke se hvordan det skal kunne lade sig gøre..??
mvh kim
mvh kim
Svar #5
06. januar 2005 af Epsilon (Slettet)
#4: Bruges vinket, som frodo giver i #3, så har vi, idet A arbejder i x dage, og B arbejder i (27-x) dage, at
(1/35)*x + (1/25)*(27-x) = 1 (1)
idet 1 svarer til hele arbejdet udført.
Løs ligningen (1).
//Singularity
(1/35)*x + (1/25)*(27-x) = 1 (1)
idet 1 svarer til hele arbejdet udført.
Løs ligningen (1).
//Singularity
Skriv et svar til: A og B udføre et arbejde. (hjælp til beregning) 1.g
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
