Matematik

Udregn b

15. september 2009 af sweeti14 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har en opgave som giver mig lidt problemer.

Den lyder:

Grafen for f(x)=2x2+bx+7 har toppunkt for x=1. Bestem b

Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg gør det...


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2009 af Blueoil (Slettet)

xtoppunkt=-b/2a

1=-b/4


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

Hvad ved du om toppunktet?

Karam


Svar #3
15. september 2009 af sweeti14 (Slettet)

Ikke mere end det jeg har skrevet


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

Nu har Blueoil jo også lavet den for dig.

Karam


Skriv et svar til: Udregn b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.