Kemi

urtitersubstans

16. september 2009 af Challes (Slettet)

Hej, er der nogen der ved hvad urtitersubstans betyder?

Mvh Charlotte


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2009 af mathon

ur = forstavelse med betydningen oprindelig

titer = tit(r)er

substans = bestanddel, ubearbejdet stof

urtitersubstans = den oprindelige ubearbejdede titervæske


Skriv et svar til: urtitersubstans

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.