Fysik

Frekvens - ??

16. september 2009 af sarahhansen09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

jeg forstår ikke hvad bregning er for fremskrivningsfaktor.

Jeg håber der er nogle der vil hjælpe mig..

Sarah


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2009 af JKaram (Slettet)

Hvad beregning er for fremskrivningsfaktor?
Forstår jeg ikke helt?

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2009 af mathon

y = b·ax          a er fremskrivningsfaktoren

(y/b) = ax

(y/b)1/x = a

...................
hvis der er tale om kapitalfremføring
udtrykkes det
Kn = Ko·(1+r)n   (1+r) er fremføringsfaktoren
og
(Kn/Ko)1/n = (1+r)


Skriv et svar til: Frekvens - ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.