Matematik

Deformeret trekant

17. september 2009 af mumsmums (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 Jeg har lidt problemer med denne opgave:

a) Hvad koster det fabrikken at producere trekanterne til ?iselægningen i cirkel-
skiven til venstre i ?gur 2.4? (se den vedlagte fil, hvis altså den kan åbne:)) - s. 24 opgave 2.16, for ydeligere information:

Jeg er med på at man skal beregne hvad det koster at producere  de 8 trekanter, hvor hver enkelt deformeret trekant er bestemt ved σ-værdierne for K, altså σ1 = σ1 (K) og σ2 = σ2 (K) således:

P(K) = (1 − σ1 (K)) 2 + (1 − σ2 (K))2

men så er jeg lidt i tvivl om hvordan man finder σ2 og  σ1 såvidt jeg har forstået det finder man dem ved at tage kvartratroden af K??? Men vi har jo ikke fået opgivet nogen værdier vi kan regne på???


Svar #1
17. september 2009 af mumsmums (Slettet)

 øv, filen var for stor. Skriv din mail, så sender jeg filen via. mail.


Svar #2
17. september 2009 af mumsmums (Slettet)

.


Skriv et svar til: Deformeret trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.