Matematik

finde forskrift på lti-89 ommeregner

19. september 2009 af molema (Slettet)

Heeej derude..

Kan i hjælpe mig med at finde forskriften for et andengradspolynomie på lommeregner, jeg har tre punkter??

hvad gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2009 af mathon

solve(y1=a*x1^2+b*x1+c and y2=a*x2^2+b*x2+c and y3=a*x3^2+b*x3+c,{a,b,c})


Svar #2
19. september 2009 af molema (Slettet)

det forstår jeg ikke mathon... kan du uddybe det noget mere`?


Svar #3
19. september 2009 af molema (Slettet)

kan man ikke ogs¨bruge stat list?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2009 af mathon

Jo


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. september 2009 af mathon

i #1 er det samme udtryk 3 gange men med de forskellige x og y-værdier.


Svar #6
19. september 2009 af molema (Slettet)

okay, ved du hvordan man gøre det med stat list?


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. september 2009 af kieslich (Slettet)

Indtast x-værdierne i list1, og y-værdierne i list2.  Vælg F4, 3:Regressions, 4:QuadReg.  Skriv list1 og list2 i X og Y.

Vælg y1(x) under 'Store...'


Svar #8
19. september 2009 af molema (Slettet)

mange taaaaak skal i have :D:D


Skriv et svar til: finde forskrift på lti-89 ommeregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.