Matematik

differentialkvotient

19. september 2009 af helle91 (Slettet)

jeg skal redegøre for hvordan man bestemmer differentialkvotienten for funktionen H(x)=KVrod(x)*8+77x-2006


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2009 af mathon

(√(x))' = 1/(2√(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2009 af mathon

H '(x) = (8·√(x))' + (77x)' - 0


Skriv et svar til: differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.