Kemi

navngivning

19. september 2009 af muslimah88 (Slettet)

hej allesammen

jeg har til opgave at tegne og navngive et molekyle som både skal være et aldehyd keton og carboxyl syre..

Jeg tror jeg har lavet en men jeg er ikke sikker på at det er rigtigt eller om navngivning er rigtig.

jeg har gjort således:

 o=c-c=oo-c-c=OOH det er lidt svært at se her.. men har tegnet den rigtig selvf med bindinger og det hele

hos mig kommer den til at hedde: 1-al-2-on butansyre

jeg ved slet ikke om noget hedder det overhovedet

kan nogen hjælpe tak :)


Skriv et svar til: navngivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.