Matematik

Differentialkvotien, hilfe bitte ;)

20. september 2009 af flemmings-helte (Slettet)

Hej nogle der vil hjælpe mig med at regne den her ud:

Bestm f ' (x0), når f(x)=0 og x0= 2

Ved så langt at jeg skal bruge 3 trins reglen... men nogen der slavisk gider at hjælpe mig igennem =D


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2009 af Exupery (Slettet)

Jeg er træt, og jeg er lidt småsyg.. Så måske er det derfor, men jeg forstår ikke din opgave. Kan du ikke skrive hele opgaveteksten?


Svar #2
20. september 2009 af flemmings-helte (Slettet)

Det er hele opgaven :) Men selve emnet hedder Diffrentialkvotien


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2009 af MN-P (Slettet)

Er du sikke på du ikke har byttet om på f(x) og f'(x)

med det du har skrevet er f'(x)=0

#1 god bedring


Svar #4
20. september 2009 af flemmings-helte (Slettet)

Nope, jeg har skrevet det hele rigtigt... opgaven lyder på hvad f '(x0) er.... :s


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2009 af Exupery (Slettet)

Det giver ingen mening..

#3 Tak, det får jeg brug for. Jeg har ikke tid til at være syg.


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. september 2009 af kieslich (Slettet)

Hvis f(x) = 0 er det en konstant vandret funktion. Og så er f'(x) = 0 for alle x.


Svar #7
20. september 2009 af flemmings-helte (Slettet)

Thomas Andersen : Sorry :)
 

kieslich: Takker for din hjælp :)


Skriv et svar til: Differentialkvotien, hilfe bitte ;)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.