Andre fag

Problemer med installering af Ghostview

03. januar 2005 af Tordentarm (Slettet)
Hej! Jeg trykker på ghostview-ikonet, hvorefter jeg trykker setup. Men da kommer den med fejlbeskeden:
"Winzip Self-extractor: Unable to create a temporary folder to extract to. Possible Cause: you do not have proper permission to create files or folders in your temporary folder. See your system or network administrator."
Hvad kan det skyldes?
Jeg har brugervariablerne "temp" og "tmp" begge med værdierne "c:\\temp", og desuden to mapper med samme navne oprettet i c-drevet. Har yderligere prøvet at hente to forskellige versioner af programmet, men lige lidt virkede det.
Hvad er der galt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2005 af sigmund (Slettet)

Er du sikker på, at du er logget på med administratorrettigheder? Bruger du en PC med Win XP?

Svar #2
03. januar 2005 af Tordentarm (Slettet)

Jep, jeg bruger PC med Windows XP. Og jeg er den eneste bruger oprettet.

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar 2005 af sigmund (Slettet)

Prøv og se dette, som er taget fra en brugergrupper under "Google groups":

> > I have been unsuccessfull in installing ghostview in any of its releases and
> > haven't been able to determine why.
> >
> > Source Directory=c:\\TEMP\\WZSE1.TMP
> > Target Directory=c:\\gscript\\
> > Target Shell Folder=Ghostscript
> > Current user
> > Installing Program...
> > Copying files listed in filelist.txt
> > Creating temporary file %\\temp\\gsa03556
> > Failed to create FileNew temporary file
> > Program install failed
>
> This looks like the Ghostscript (and GSview) setup
> programs didn't like what was in the TEMP
> environment variable. Please check this value
> and let me know the results.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I had the same problem installing a different program...(I tried three
times and got the same error)I would click on the icon to put the
program on my hard drive. It would go through all the legal
stuff...and I clicked yes like always...then it asked where I wanted
it on my hard drive...still no problem...The problem started when it
began to unzip the program. A window opened that said...An error
occurred during the move data process: -113...File Group:...File:
C:\\WINDOWS\\TEMP\\WZSE1.TMP\\data1.cab
The problem seems to be in the WinZip self-extracting file.(You click
on it and it unzips itself)
I have Aladdin Expander 5.0...a program that opens zip files. I
opened Aladdin Expander 5.0 and dragged the icon to it and the program
installed with no problem at all. So if you have another unzip utility
try using it to install the program instead of double clicking on the
program and using the WinZip self-extracting file.
DLC
ÒÓ

Som det fremgår af ovenstående, så kan du prøve at bruge et unzip-program, i stedet for at dobbeltklikke på ghostview-ikonet.


Svar #4
04. januar 2005 af Tordentarm (Slettet)

Ved brug af PowerArchiver lykkedes mig, at få extracted GS og Ghostview. Men det er vel ikke det samme som at installere dem? Men på trods af det, ser det ud til at Ghostview virker nu, det siger bare at det ikke kan finde GS på min comp. Når jeg prøver at åbne GS skriver den:"Can't find initialization file gs_init.ps." Derfor prøver jeg at trykke på setup-filen i den nyudpakkede mappe, hvilket jeg godt kan. Men når jeg så trykker install kommer denne besked frem:"Source Directory=C:\\Download af Latex\\GS
Target Directory=c:\\program files\\ghostgum\\gs
Target Shell Folder=Ghostscript
Current user
Installing Program...
Copying files listed in filelist.txt
Creating temporary file c:\\temp \\gsa01116
Failed to create FileNew temporary file
Program install failed
". Hvad kan det her så skyldes? Det minder jo meget om det du fandt på google, men problemet nu er jo ikke, at jeg ikke kan åbne filen, men at den så ikke vil installere det.

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. januar 2005 af sigmund (Slettet)

Prøv at se, om du har filen gs-init.ps i den mappe som du har udpakket GS til. Den ligger i undermappen 'lib'.

Svar #6
04. januar 2005 af Tordentarm (Slettet)

Det har jeg. Utroligt at det kan være så problematisk at installere et program.

Brugbart svar (0)

Svar #7
04. januar 2005 af sigmund (Slettet)

Jeg ved ikke om det hjælper, men prøv at downloade og installere GS 8.15 fra adressen https://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=1897&package_id=108733&release_id=270066
Det virker fint for mig (Dell bærbar med Win XP). Der må være noget med opsætningen på din computer.

Skriv et svar til: Problemer med installering af Ghostview

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.