Matematik

bevis af f(x) = [x](numerisk)

22. september 2009 af madzes (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg fik stillet denne opgave.

benyt 3-trinsreglen til at vise, at f(x) = [x] (numerisk) ikke er differentiabel i 0. Vink: del op i tilfældende h>0 og h <0

er der nogle der gang hjælpe mig ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. september 2009 af peter lind

h > 0 f(0+h)/h = (0+h)/h, h< 0 f(0+h)/h = (0-h)/h


Skriv et svar til: bevis af f(x) = [x](numerisk)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.