Kemi

Vands Hårdhed...

22. september 2009 af zazazazaza (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem stofmængden af Ca2+ og Mg2+:

n(Ca^(2+) )=0,010M·0,012L= 0,00012mol

n(Mg^(2+))= ?? hvordan regner jeg stofmængden her

Beregn massen af CaO, som svarer til denne stofmængde, og hårdhedsgraden af prøven.

Beregn hårdhedsgraden af kogt vand.

Beregn den forbigående hårdhed.

NOGLE DER KAN HJÆLPE MED DISSE OPGAVER??


Skriv et svar til: Vands Hårdhed...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.