Matematik

Har 3 vinkler og 1 side i vilkårlig trekant

22. september 2009 af Tef159 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Ja, som overskriften siger, har jeg en vilkårlig trekant, hvor jeg kender de 3 vinkler A=45,6º, B=78,9º og C=55,5º og siden c=12,3.

Siden a, skal blive 10,66 og siden b skal blive 14,65. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2009 af hif-ultras (Slettet)

Du skal bruge sinusrelatiorne til ar beregne de sidste to ukendte sider


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2009 af mathon

a = sin(A)·c/sin(C)

b = sin(B)·c/sin(C)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2009 af hif-ultras (Slettet)

fx.. a/sin(A)=c/Sin(c)

(12,3/sin(55,5))*sin(45,6)=10,66


Skriv et svar til: Har 3 vinkler og 1 side i vilkårlig trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.