Matematik

Hjæælp

24. september 2009 af seba1000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er gået i stå i opgave b, er nogle der kan hjælpe ??

I et koordinatsystem i planen er givet punkterne A=(2,-3), B=(0,5) og C=(-1,4)

a) Bestem en parameterfremstilling for den linje l, der går gennem A og B.

Resultat: (x.y)=(2.-3)+t(2.-8)

b) Bestem en parameterfremstilling for den linje m, der går gennem c og er ortogonal til linjen l.

HVAD GØR JEG HER ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2009 af peter lind

Tværvektoren til retningsvektoren for l er retningsvektor for linjen m


Svar #2
24. september 2009 af seba1000 (Slettet)

Når dvs. (8, 2) ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2009 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.