Kemi

reaktionser

25. september 2009 af ml90 (Slettet)

jeg skal Gør følgende reaktionsskemaer færdige:

CH3CH2CHOHCH3+MnO4-   →CH3CH2COCH3+Mn2+ ( sur opløsning)

Hvad bliver svaret?

HASTER


Svar #1
25. september 2009 af ml90 (Slettet)

*reaktionsskemaer


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2009 af mathon

hvad bliver oxidationstrinene?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2009 af mathon

  ?                              ?
-CHOH-                    MnO4-


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2009 af kemikerne (Slettet)

Du skal i begge tilfælde benytte: Summen af oxidationstal er lig partiklens ladning

(OT(H)=+1 og OT(O)=-2)

OT for C  = x

x+1-2+1= 0 dvs x=0

OT for Mn = x

x+4*(-2)=-1 dvs. x = 7


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. september 2009 af mathon

se


Skriv et svar til: reaktionser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.