Matematik

Geometri

27. september 2009 af sp3ci41 (Slettet)

Hej er der nogle som kan hjælpe mig med denne opgave:

 I en retvinklet trekant er den ene katete 10, og den anden katete er 2 kortere end hypotenusen. Beregn længden af hypotenusen. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. september 2009 af Daniel TA (Slettet)

Benyt Phytagors.


Svar #2
27. september 2009 af sp3ci41 (Slettet)

 hvordan det når jeg kun kender længden på den ene katete?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2009 af jesperher (Slettet)

a^2+b^2=c^2

a=10

b=c-2

Dette er lommeregner sprog
solve(c=√((10^(2)+(c-2)^(2))),c)

 og dette giver c= 26


Svar #4
27. september 2009 af sp3ci41 (Slettet)

Aaaah på den måde. Tusind tusind tak. :D


Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.