Matematik

Matematiiiiiiiiiik LIGNING?

27. september 2009 af Manjajensen (Slettet)

Hej jeg skal løse denne ligning?

Nogle der vil hjælpe, skal finde x?

5x-1/12=2

På forhånd tak??


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2009 af lineee (Slettet)

X=0,416667


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2009 af nicolaiilskov (Slettet)

 x = (2+1/12)/5


Skriv et svar til: Matematiiiiiiiiiik LIGNING?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.