Matematik

Differentere f(x)=0,82*x^0,67

28. september 2009 af Fuso (Slettet)

Mit spørgsmål er simpelt. Jeg vil gerne vide, hvor man differentere den overstående funktion

Venlig hilsen Bui og Chris

Vedhæftet fil: større patter.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2009 af peter lind

f(x) =  a*xn; f'(x) =n*a*xn-1


Svar #2
28. september 2009 af Fuso (Slettet)

Gælder den regel ikke kun, når det er hele tal?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2009 af peter lind

Nej Den gælder for alle reelle tal


Svar #4
28. september 2009 af Fuso (Slettet)

Flot klaret, mester!
Jeg takker dig, Peter Lind


Skriv et svar til: Differentere f(x)=0,82*x^0,67

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.