Matematik

Procent??

30. september 2009 af Katos Caglar (Slettet)

Har en opgave som jeg ikke lige kan for til at passe:

En matematik lærer er to gange blevet stoffer af politiet for at køre for stærkt.

a) Målt til 137km/t på motorvejen i en 110km/t zone

b) målt til 79km/ i en byzone med hastighedsgrænsning på 60km/t

- Hvis det givet et klip i kørekortet at overskride hastighedsgrænsningen med 30% eller mere, har læreren så fået et klip?


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. september 2009 af Isomorphician

a) 137/110 = 1,24545 = 124,545 % = 100 % + 24,545 %


Svar #2
30. november 2009 af Katos Caglar (Slettet)

Thank you:)


Skriv et svar til: Procent??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.