Matematik

B i andengrads polynominum

30. september 2009 af Jau (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har fået opgaven:

Grafen for f(x)=2x^2+bx+7 har toppunkt for x=1. Bestem b.

Nogen der kan hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2009 af Isomorphician

Førstekoordinaten i toppunktet er (-b/2a)

Løs: (-b/2a) = 1


Svar #2
30. september 2009 af Jau (Slettet)

Mange tak ! :)


Skriv et svar til: B i andengrads polynominum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.