Matematik

Sinus?

02. oktober 2009 af louisææ (Slettet)

Hej alle sammen.

Nogen som kan se om dette er rigtigt lavet? Har vedhæftet et billede, så det er lidt bedre at forestille.

opg. nr. 2

 hb = 0,5*3,8*x = 9,5
x = 1,9*x = 9,5
x = 9,5/1,9 = 5
hb = 5
AD = 5,52 – 52 = √5,25 = 2,29
BD = 3,8 – 2,29 = 1,51
a = 5,52 – 1,512 = √27,28 = 5,22
∠b = sin-1(5/5,22) = 73,30 grader
∠a = sin-1(5/5,5) = 65,38 grader
∠c = 180 - (73,30+65,38) = 41,32 grader
 

håber virkelig en bare vil bruge 5 min på den. 

louise

Vedhæftet fil: billede.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2009 af NejTilSvampe

 Jeg er ked af det men jeg gider ik bruge 5min på det :P MEN hvis du tegner det ind i et program som f.eks. "GeoGebra" kan du få alle målene. GeoGebra er gratis, det tager måske bare 5-15min at sætte sig ind i. 

mvh. FredeP


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2009 af kieslich (Slettet)

Du har regnet rigtigt, men du bør stille dine regnestykker pænere op, så det tydeligere fremgår hvad du laver.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Dine udregninger er måske rigtige nok, men det er noget vrøvl du skriver til de fleste af opgaverne

siden hvornår er f.eks   5,52 – 52 = √5,25

mig bekendt er resultatet -46, 48


Svar #4
02. oktober 2009 af louisææ (Slettet)

ja mangler i anden . det er bare fordi at det ikke er kommet med hvor jeg har kopieret. 

men tak !


Skriv et svar til: Sinus?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.