Kemi

Pks-værdier

03. oktober 2009 af ahmed1111 (Slettet)

Hej allesammen

Er der en der ved, hvordan man kan beregne pks-værdi ud fra titrerkurven.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2009 af mathon

pH-værdien ved tilsat halvt titratorvolumen

da der her foreligger en puffer

pH = pKs + log(cb/cs) = pKs + log(½cs/½cs) = pKs + log(1) = pKs + 0 = pKs


Skriv et svar til: Pks-værdier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.