Matematik

bestem punktmængden af omdrejningslegemet

04. oktober 2009 af Rina68 (Slettet) - Niveau: A-niveau

g(x) 4-ex

Punktmængden M2 er afgrænset af grafen for g, x-aksen, y-aksen og linjen x=1.

Punktmængden drejes 360 grader om y aksen og linjen x=1

Er min øvre og nedre grænser ikke 0 og 1 her?

og så får jeg vy: ∏∫ x(g(x) dx eller?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Du kan da ikke dreje om to akser på en gang.

Du må have skrevet forkert i teksten


Svar #2
04. oktober 2009 af Rina68 (Slettet)

Punktmængdens skal selvfølgelig kun drejes 360 om y aksen ikke om linjen x=1


Skriv et svar til: bestem punktmængden af omdrejningslegemet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.