Kemi

Lille opgave

04. oktober 2009 af Kloge (Slettet)

Jeg ved ik om det er rigtigt det jeg har regnet. Håber nogen vil kigge på det.

Opgaven lyder, at man ud fra ækv. skal beregne koncentrationen af eddikesyre i eddiken og derefter diskutere om resultatet svarer til varedeklarationen (som er 5 m-%)


neddikesyre = 0,8333 mol

Ceddikesyre = neddikesyre – Vækv

Ceddikesyre = 0,8333 mol – 0,0121 L = 0,8212 mol/L

densitet = c/(m-%) = (0,8212 mol/L)/(5,0 %) = 0,164 g/mL

Er det rigtig beregnet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2009 af Darwin (Slettet)

#0.

Nej, det er ikke regnet rigtigt. Du er nødt til at fremlægge flere oplysninger.


Svar #2
04. oktober 2009 af Kloge (Slettet)

Hvad skal jeg mere oplyse ? hm


Skriv et svar til: Lille opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.