Matematik

Ligning

04. oktober 2009 af Melissa9 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan I hjælpe mig med den her opgave ?

subtraherer man sekstiendedelen af et naturligt tal fra tallets fjerdedel, fås 3.
bestem det naturlige tal.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2009 af kieslich (Slettet)

kald det naturlige tal n, så skal du løse:   n/4 - 6*n/10 = 3


Svar #2
04. oktober 2009 af Melissa9 (Slettet)

Hvorfor skal sekstiendedel også ganges med n?
kan man ikke bare skrive n/4 - 6*/10 = 3
det var det jeg havde tænkt i starten.


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2009 af mathon

n/4 - 6*/10 = (0,25-0,60)n < 0   når n∈N


opgaveteksten er forkert


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. oktober 2009 af kieslich (Slettet)

subtraherer man sekstiendedelen af et naturligt tal = 6*n/10

men som mathon skriver så er der ingen løsning


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.