Matematik

ligninger :(

06. oktober 2009 af Smukkerose (Slettet)

har virkelig brug lidt hjælp

1:

5x + 3= 3x + 2

2:

x + 12 = 3x - 9

3:

2* 4√x = 4


Svar #1
06. oktober 2009 af Smukkerose (Slettet)

#0
 

har brug hjælp.

1:

5x + 3= 3x + 2

2:

x + 12 = 3x - 9

3:

2* 4√x = 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2009 af jesperher (Slettet)

er dig og denne fra samme klasse?

www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx

du skal isolere x.

5x+3=3x+2

2x=-1

x=½

x+12=3x-9

21=2x

21/2 = x

 dig og denne har skrevet den sidste opg på 2 forskellige måder..

2* 4√x = 4

x=16


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

#2 du har en fejl i den ene opgave


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2009 af jesperher (Slettet)

#3

nå ja,, glemte lige et minus foran ½, så x=-½..


Skriv et svar til: ligninger :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.