Matematik

Hjælp

06. oktober 2009 af Lars99 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Antallet af landbrug i Danmark kan for perioden 1983-2000 med god tilnærmelse beskrives ved modellen:

y = +(-2600, 98680)

y er antallet af landbrug, og x er antal år efter 1983.

a) Hvad fortæller tallene -2600 og 98680 om antallet af landbrug i perioden 1983-2000?

b) Hvor mange landbrug vil der være i 2010, hvis denne udvikling forsætter?


c) Hvornår kommer antallet af landbrug under 40000, hvis den udvikling forsætter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2009 af jesperher (Slettet)

www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx

fik du ikke svar i denne tråd?

og dit y=+(-2600,98680)

er det y1= -2600 og y2 = 98680?


Svar #2
06. oktober 2009 af Lars99 (Slettet)

jo men jeg har ikk helt fprstået med han mener med det..


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.