Matematik

ligning

06. oktober 2009 af ingstrupefterskole (Slettet) - Niveau: C-niveau

2x2 + 12x = 0

sæt uden for parentesen ved hjælp af nulreglen


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Sæt 2x udenfor parantes.


Svar #2
06. oktober 2009 af ingstrupefterskole (Slettet)

hov..

2x2+12x = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Det er det samme.


Svar #4
06. oktober 2009 af ingstrupefterskole (Slettet)

kan du ikke lige vise hvordan du ville gøre det. så kan jeg nemmelig regne de andre ud selv?


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. oktober 2009 af Jerslev (Slettet)

#4:

2x^2 + 12x = 0 => 2x(x+6) = 0 => x=0 eller x= -6.


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.