Matematik
Ellipse-formel, isolering af y
07. januar 2005 af
matematik (Slettet)
Hej, er der nogen, der har lyst til at hjælpe mig med at isolere y i følgende formel til en ellipse? :
L = a + KVROD((x-a)2 + y2) + KVROD(x2 + y2)
y = ?
På forhånd tak
Tom
L = a + KVROD((x-a)2 + y2) + KVROD(x2 + y2)
y = ?
På forhånd tak
Tom
Svar #1
07. januar 2005 af sigmund (Slettet)
Jeg har ikke gjort det i hånden, men resultatet er:
+ el. - sqrt[-4*x^2*L^2+8*x^2*L*a+4*x*a*L^2-8*x*a^2*L+4*a^2*L^2-4*L^3*a+L^4]/{2*(L-a)}.
+ el. - sqrt[-4*x^2*L^2+8*x^2*L*a+4*x*a*L^2-8*x*a^2*L+4*a^2*L^2-4*L^3*a+L^4]/{2*(L-a)}.
Svar #2
08. januar 2005 af matematik (Slettet)
Hej Sigmund
Tak for hjælpen. Den formel havde jeg svært ved selv at klare. Tak fordi du gav mig en håndsrækning, og at du gad at bruge tid på det.
Hilsen Tom
Tak for hjælpen. Den formel havde jeg svært ved selv at klare. Tak fordi du gav mig en håndsrækning, og at du gad at bruge tid på det.
Hilsen Tom
Skriv et svar til: Ellipse-formel, isolering af y
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
