Matematik

ligning

06. oktober 2009 af gbabay (Slettet) - Niveau: C-niveau

 nogen der kan hjælpe mig med at lave (2-X): 5 = (17:3) + 2 

Mangler seriøs hjælp til den. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2009 af FilipFætter (Slettet)

Find fællesnævner og reducer ned til en enkelt brøk på højreside af lighedstegnet, derefter kan du gange med produktet af nævnerne, på begge sider af lighedstegnet


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

gang med 3*5 i alle led og forkort


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

solve((2-x)*(1/5) = 17/3+2, x)

x =-36.333


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

#3 du fik da et 3tal for meget


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Rettet. (:


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.