Kemi

fra ml til mg/l? kemi

06. oktober 2009 af chocookie (Slettet)

hej alle.

jeg har en opgave hvor jeg skal omregne fra mg til mg/l.

jeg har beregnet mol:

n= m*M = 0,0081 L * 0,030 M= 0,000243 mol

m=M*m = 279 mol* 0,000243 =  0,067797

hvordan laver jeg det om til mg/L? jeg er gået helt i stå, og håber på noget hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2009 af mathon

n = m/M

dine enheder er volapyk


Svar #2
06. oktober 2009 af chocookie (Slettet)

tak .  kan du fortælle mig hvordan jeg går fra mg til mg/l?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2009 af mathon

du kan gå fra mol/L til mg/L


Skriv et svar til: fra ml til mg/l? kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.