Fysik

Konstruer dybkoger i fysik

08. oktober 2009 af pallepirat1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Det er som det står i overskriften, vi skal finde baggrundsviden, lave udregninger, og derefter konstruere en Dypkoger ud af det vi har til rådighed i vore fysik lokale.

Nogen der har nogle idéer om hvordan den dypkoger ville kunne se ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2009 af mathon

fx en oprullet konstantantråd

P = U2/R

R = ρ·L/(0,25π·d2)                 (ρ = 0,49 Ω·mm2/m = 4,9·10-7 Ω·m)

.........

dybkoger → dyppekoger


Svar #2
08. oktober 2009 af pallepirat1 (Slettet)

Vi har desværre ikke Konstantantråd til rådighed, men tusind tak for forslaget.!


Skriv et svar til: Konstruer dybkoger i fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.