Matematik

lineære funktioner mm.

09. oktober 2009 af jannieboy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal sikkert have en prøve i lineære funktioner, toppunkter,
nulpunkter og hvad der ellers hører til - efter efterårsferien. men jeg
fatter ikke rigtig noget af det, er der en der har tid til at hjælpe mig
med at fatte det? :D
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2009 af horn83 (Slettet)

Jeg vil gerne prøve hvis jeg kan. Du kan bare skrive til mig.

Carina


Svar #2
11. oktober 2009 af jannieboy (Slettet)

jeg tænkte bare du evt. kunne lave et par eksempler,
hvori du fortæller mig hvordan man skal regne dem ud.
hvis du forstår?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2009 af mathon

opgave 1.

find ligningen for den rette linje
gennem
             a)  (1,1) og (2,1)
            
             b)  (1,3) og (3,1)

opgave 2.

find akseskæringen for
linjerne
            a)   x/3  +  yy/4 = 1

            b)   6x - 5y - 15 = 0

opgave 3.
skitser grafen for f(x) = 8x5 - 5x4 - 20x3

           1)   find monotoniintervallerne

           2)   udred monotoniintervallerne

           3)   bestem lokalt maksimum og lokalt mininimum

         
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. oktober 2009 af mathon

rettelse

2) udred monotoniintervallerne  →  2) udred monotoniforholdene


Svar #5
23. oktober 2009 af jannieboy (Slettet)

hvad er monotoniintervallerne? :D


Svar #6
23. oktober 2009 af jannieboy (Slettet)

jeg fatter virkelig hat af lineære funktioner osv. så er fuldstæding lost s:


Skriv et svar til: lineære funktioner mm.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.