Studievalg og videregående studie

Arkitektur og Design, muligt uden Mat A ?

09. oktober 2009 af Xear (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Heej

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme ind på uddannelsen Arkitektur og design i Ålborg. Har hørt, at alle bliver optaget på uddannelsen.

Jeg har en HTX uddannelse med ret gode karakter. MEN jeg har ikke matematik A, da jeg ikke er særlig matematisk.  Kunne selfølgelig supplere, men det vil gå ud over min arbejdssituation (skal have penge skrabet hjem således jeg har råd til at studere) Vil meget gerne undgå det !

Jeg har dog stærke sider indefor arkitektur og design - f.eks. 12 i Design B , 12 i Byggeri & energi A , 12 i teknologi A osv.

Mon der er mulighed for at blive optaget selvom jeg ikke har matematik A, hvis jeg fremviser et ret godt eksamensbevis. ?

"I kvote 2 bliver du optaget på dine samlede kvalifikationer, herunder også en eventuel adgangsgivende erhvervsuddannelse"

Hvad tror du ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Du skal kontakte uddannelsesstedet og få råd af deres studievejleder. Så er du sikker på hvad du har at rette dig efter.


Brugbart svar (2)

Svar #2
10. oktober 2009 af hvadmeddet (Slettet)

På UddannelsesGuiden kan du læse meget mere om alle uddannelser.

http://www.ug.dk/forside/uddannelser/universitetsuddannelser/tekniskvidenskabeligeuddannelser/civilingenioeruddannelser/arkitektur_og_design.aspx

Under adgangskrav kan man læse, at uddannelsen kræver MatA. Det er ligegyldigt om du ansøger via kvote 1 eller kvote 2 mht. matematik. For at komme ind på uddannelsen skal du have bestået MatA, så der er ikke andet at gøre end at supplere.


Skriv et svar til: Arkitektur og Design, muligt uden Mat A ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.