Matematik

differentialkvotient regning

14. oktober 2009 af missunknow (Slettet) - Niveau: A-niveau

Funktionen f er givet ved f(x)=3x2-6x+5.

1) bestem en ligning for den tangent, der har røringspunkt i (2,f(2)).

2) bestem en ligning for den tangent, der har hældingskoefficienten 12.

3) bestem en ligning for den tangent, der er parallel med 3y+27=9x

4) bestem en ligning for den tangent, der står vinkelret på linjen med ligningen 2y+x-4=0.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2009 af mathon

4)
se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=745929


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. oktober 2009 af mathon

se med
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=746347


Skriv et svar til: differentialkvotient regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.