Matematik

Beregning af R-indre og Elektro-MK

15. oktober 2009 af Baanqe (Slettet)

Jeg har en graf m. Rindre og elektromotorisiskkraft, med strømmen (A) på x aksen og spændning (V)  på Y-aksen

Ligning er: y = -0,658x + 1,3317
 

Hvordan beregner jeg R-indre og Elektro-MK?  

Jeg ved jeg skal bruge formlen for den rette linje, ik? y= b + a × x

Hjælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. oktober 2009 af peter lind

P = E-Ri*I i standartbetegnelserne i fysik så du behøver ikek at beregne dem. De kan direkte aflæses.


Svar #2
15. oktober 2009 af Baanqe (Slettet)

Så har jeg fået til:

Upol = E – R × I
y = Upol = 1,3317 - 0,658 × I
 

Er enhederne rigtige?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. oktober 2009 af peter lind

Nej. Der er jo ingen enheder.


Svar #4
15. oktober 2009 af Baanqe (Slettet)

Hov, mener opstillingen?


Svar #5
15. oktober 2009 af Baanqe (Slettet)

Er resultatet og opstillingen korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. oktober 2009 af peter lind

Ja


Svar #7
15. oktober 2009 af Baanqe (Slettet)

Perfekt, men hvad skal min graf så kaldes?

SAmmenhæng mellem strømmen og spændningen,

eller: sammenhængene mellem den indre resistans og Elektro-MK?

eller: Strømmen som funktion af spændningen?


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. oktober 2009 af peter lind

Det sidste


Brugbart svar (0)

Svar #9
16. oktober 2009 af mathon

spændingen som funktion af strømmen

                  Upol = -Ri·I + ε

eller

                  Upol = -Ri·I + Uo                 


Skriv et svar til: Beregning af R-indre og Elektro-MK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.