Matematik

jeg forstår det ikke? at finde a i ligningen 2x^2-2x-4=-x^2+2x+a med løsningerne -1 og 3

17. oktober 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2009 af mathon

evt. hjælpere
se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=745336&goto=746788#746788


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Ja ligningen giver dog -3x2+4x+a+4, ved ikke hvordan jeg er kommet frem til det andet.

Men stadigvæk, så har mathon ret i at hvis du tager og indsætter først x = -1 og så x = 3 og udregner a i ligningen

a = 3x2-4x-4, så giver det ikke samme værdi.

Jeg ved ikke lige hvordan man opsætter en ligning for dette, kan ikke selv, men ville ha noget med solve(-3x2+4x+a+4=-1 ∧ 3,a)


Skriv et svar til: jeg forstår det ikke? at finde a i ligningen 2x^2-2x-4=-x^2+2x+a med løsningerne -1 og 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.