Fysik
y=Ax^2 + Bx + C
09. januar 2005 af
kyllerylle (Slettet)
Der står i en opgave at jeg skal forklare hvad A, B og C er i y=Ax^2 + Bx + C. Hvordan burde jeg gøre det?
Svar #2
09. januar 2005 af frodo (Slettet)
På hvilkrn måde giver de sig udslag i forbindelse med en parabels graf?
Svar #3
09. januar 2005 af Epsilon (Slettet)
Du kan jo prøve at arbejde lidt med koordinatudtrykkene for positionen som funktion af tiden;
x(t) = v0*cos(v)*t (1)
y(t) = y0 + v0*sin(v)*t - (1/2)g*t^2 (2)
hvor v er elevationsvinklen i hvilken, projektilet afsendes fra punktet (0,y0). Isoler tiden t i (1) og indsæt i (2). Så skulle du gerne få noget brugbart.
//Singularity
x(t) = v0*cos(v)*t (1)
y(t) = y0 + v0*sin(v)*t - (1/2)g*t^2 (2)
hvor v er elevationsvinklen i hvilken, projektilet afsendes fra punktet (0,y0). Isoler tiden t i (1) og indsæt i (2). Så skulle du gerne få noget brugbart.
//Singularity
Svar #4
09. januar 2005 af kyllerylle (Slettet)
det er ligemeget jeg har fundet ud af det, men tak for responsene!
Skriv et svar til: y=Ax^2 + Bx + C
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
