Idræt

beregne kpm/min

18. oktober 2009 af tawer (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har fået et spørgsmål i min idræt- rapport hvor der står at jeg skal beregne arbejdsintensiteten i kpm/min og i watt

mit spørgsmål er hvad kpm er og hvordan kan jeg finde den  ??


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. oktober 2009 af mathon

1 kp = 9,82 N

hvoraf

1 kp·m/min = 9,82 Nm/(60 s) = 9,82 J/(60 s) = 0,163667 J/s = 0,163667 W

1 W = (0,163667)-1 kpm/min = 6,10998 kpm/min


Svar #2
18. oktober 2009 af tawer (Slettet)

tak nu forstår jeg det (:


Svar #3
18. oktober 2009 af tawer (Slettet)

vi har altså m = 6

er det ikke anderledes ?


Skriv et svar til: beregne kpm/min

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.