Matematik

Hvor mange gange så stor skal diameteren være?

18. oktober 2009 af knudsen1 (Slettet)

Jeg har lavet a,  hvor jeg fundet forskriften, men er i tvivl om hvordan man laver den sidste, b'eren?? den ser nem ud, men forstår den ikke :S?

opgaven er vedhæftet.

Vedhæftet fil: opgaven.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2009 af Isomorphician

Hvis du vil udvide hjælperfeltet lidt, så upload i et andet format.

Løs: 2 = ka, hvor a kommer fra din forskrift.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. oktober 2009 af mathon

foretag først Powerregression

hvoraf
f(x) = y = b·xa

Fy = Fxa

y/yo = 2 = (x/xo)a

                                         x/xo = 21/a


Svar #3
18. oktober 2009 af knudsen1 (Slettet)

nørder!!! men tusind tak! forresten hvor vidste i fra at i skulle bruge den der? :S


Brugbart svar (3)

Svar #4
18. oktober 2009 af mathon

forresten
hvorfor vidste du ikke,
at

"i fra at i skulle bruge den der?"

skal skrives med STORT bogstav

"I fra at I skulle bruge den der?"       da I her er et personligt stedord? Så begynd du bare at nørde lidt for at
                                                          få rettet lidt op på de intellektuelle skævheder.


Svar #5
18. oktober 2009 af knudsen1 (Slettet)

Det var ment som noget priviligeret at jeg kaldte jer nørder! Hvem ville ikke ønske at have sådan nogle egenskaber? så det var ikke på nogen måder  ment for at støde jer eller noget. Må i meget undskylde.  


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. oktober 2009 af mathon

...hvorfor du anbefales at nørde lidt med sproget :-)

du ta'r ikke ved lære:

"Må I meget undskylde"    (personligt stedord contra forholdsord)


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. oktober 2009 af Isomorphician

I samme dur:

ta'r = tager

:-)


Skriv et svar til: Hvor mange gange så stor skal diameteren være?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.