Idræt

beregn kpm/min

18. oktober 2009 af tawer (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal beregne arbejde i kpm (kpm = kp * m/omdrejninger)

og arbejdsintensitet i kpm/min og i watt

vi ved at m = 6

omdrejninger = 69

så er kpm = 9.82 * 6 / 69 = 0.85 ikke ??

men hvordan regner man så kpm/min, bare ved at dividere 0.85 med 60 ?

og hvad med i watt ?

tak !


Svar #1
18. oktober 2009 af tawer (Slettet)

er lidt vigtig er der ikke nogen der ved noget om det ???


Skriv et svar til: beregn kpm/min

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.