Fysik

Mekanik!! HJÆLP - haster!

19. oktober 2009 af Henriet (Slettet)

200 meter løber klarer distancen på 19.5 s.

Find gennemsnitshastigheden både i m/s og km/h. (det har jeg gjort)

Accelerationen er størst i starten, allerede efter 2.4 s er hastigheden 10 m/s.

Hvis han kunne fortsætte med denne acceleration, hvor lang tid ville det vare at nå 100 km/h?

Nogle der kan hjælpe?

På forhånd tusind tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2009 af peter lind

Brug at v=a*t


Svar #2
19. oktober 2009 af Henriet (Slettet)

vil det så sige v = 10m/s * 2,4s ?


Svar #3
19. oktober 2009 af Henriet (Slettet)

det er tiden jeg ska finde?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. oktober 2009 af peter lind

# nej. Du skal finde a af formlen i #1. Derefter skal du sætte v=100km/timen i formlen og deraf finde tiden.


Skriv et svar til: Mekanik!! HJÆLP - haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.