Matematik

vækstfaktorer for en potensudvikling

19. oktober 2009 af englo (Slettet) - Niveau: C-niveau

har følgende spørgsmål, som jeg ikke lige ved, hvordan jeg skal besvare!

Hvordan er sammenhængen med hensyn til vækstfaktorer for en potensudvikling?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2009 af mathon

f(x) = y = b·xa

Fy = Fxa

vækstfaktor er noget, der hører eksponentiel vækst til
og
kan ikke overføres til potensiel vækst


Svar #2
19. oktober 2009 af englo (Slettet)

okay. tak for hjælpen!

så forstår jeg bare ikke hvorfor vi skal lave denne opgave under potensudvikling?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. oktober 2009 af mathon

måske forstår jeg nu,
hvad du mener med vækstfaktorer (i flertal)

kunne måske være

(y/yo) = (x/xo)a             
hvis
       x/xo = k            

er
      (y/yo) = ka           


Svar #4
19. oktober 2009 af englo (Slettet)

Tror ikke lige det er svaret jeg leder efter, for vi har ikke arbejdet med noget af det :)


Skriv et svar til: vækstfaktorer for en potensudvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.