Matematik

Ligning

20. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Denne ligning kan jeg ikke komme videre med, for ved nemlig ikke hvad jeg skal:

3a-2= -3a+16

3a+3a=2+16

6a2=18

Hvad gør jeg så?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Hvad sker der lige her?

Du mener vel ikk 

6a2=18 men

6a=18

6a / 6 = 18 / 6

a = 3


Ved du ikke hvad reducering går ud på? Tal med din lærer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2009 af peter lind

Fjerne det forkerte 2 på venstre side i den sidste ligning og dividerer den rigtige ligning med 6


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Netop (:


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.