Matematik

Ligninger

20. oktober 2009 af iNx (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har nogle ligninger som jeg ikke hvordan jeg skal løse. Hvis I gider forklare det ville det være skønt.

2x - 13 = x - 7


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2009 af Spontaneous-123 (Slettet)

2x-13=x-7

læg 7 til på begge sider

7+2x-13=x-7+7

2x-6=x

træk x fra på begge sider

x-2x-6=x-x

x-6=0

læg 6 til på begge sider

6+x-6=0+6

x=6


Svar #2
20. oktober 2009 af iNx (Slettet)

tak (:


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.